POP 2.0 Mini vierkant medium, 0,8 liter

11.95

OXO Good Grips POP 2.0 Mini vierkant medium, 0,8 liter

Artikelnummer: 11234100 Categorieën: ,

Deze voorraadbus ‘POP 2.0’ van OXO Good Grips sluit luchtdicht af en is ideaal voor het bewaren van droge voedingswaren. Zoals bijvoorbeeld gedroogde bonen, mais, noten en pitten. Hij doet ook perfect dienst als handige opbergdoos in de garage, naairuimte of speelkamer.
Deze POP Container heeft dekseltype E. Met de grote drukknop op de bovenzijde open en sluit je de voorraadbus met één hand. De knop zorgt voor een luchtdichte afsluiting en dient bovendien als handvat om het deksel van de doos te nemen. Onder het deksel is plek om een handige accessoire vast te klikken, zoals een datumschijf. Het deksel haal je eenvoudig uit elkaar voor grondig schoonmaken.
De voorraadbus ‘POP 2.0’ is verkrijgbaar in diverse maten. Dankzij hun slimme vorm kun je ze onderling stapelen. Hiermee zijn ze perfect voor een georganiseerd werkblad en nette keukenkastjes. Dankzij de afgeronde hoeken schenk je de inhoud er gemakkelijk uit. De voorraadbus is gemaakt van BPA-vrij kunststof en is vaatwasmachinebestendig. De inhoud van deze voorraadbus ‘POP 2.0’ is 800 ml.
Belangrijkste kenmerken:
Sluit luchtdicht af
Ideaal voor het bewaren van droge voedingswaren
Ook handig in de garage, naairuimte of speelkamer
Met één hand te openen en te sluiten
Onder het deksel klik je gemakkelijk een accessoire vast
Deksel uit elkaar te halen voor grondig schoonmaken
Verkrijgbaar in diverse maten
Onderling stapelbaar voor een georganiseerd werkblad en nette keukenkastjes
Afgeronde hoeken voor gemakkelijk uitschenken
Gemaakt van BPA-vrij kunststof
Vaatwasmachinebestendig
Inhoud 800 ml