OXO Spiraalsnijder

19.95

OXO Good Grips OXO Spiraalsnijder

Artikelnummer: 11151300 Categorieën: ,

Ben jij een pasta-fan maar op zoek naar een gezonder alternatief? Met de spiraalsnijder van OXO Good Grips snijd je je favoriete groenten met een paar draaien in gelijkmatige spaghettiachtige slierten. De snijder is geschikt voor allerlei verschillende groenten dus of je nu courgettepasta, bietengarnering voor een salade of krullende frites van zoete aardappelen of iets er tussenin wilt maken: het kan allemaal! Het open ontwerp maakt de snijder geschikt voor zowel lange als meer ronde groenten en de zachte, antislip bovenzijde biedt een comfortabele greep. De restenhouder beschermt je handen tijdens het gebruik en functioneert ook als een deksel voor veilig opbergen. Na gebruik mag de spiraalsnijder in de vaatwasmachine.
Stap 1 Kies je groente! Het spiraleren werkt het best wanneer je groente recht is en een doorsnede van minimaal 4 cm heeft. Is je groente langer dan 15 cm, snijd het dan een keer door de helft. Wanneer de groenten van nature niet recht is, snijd er dan rechte stukken van.
Stap 2 Plaast de vlakke zijde tegen het midden van het snijblad en druk terwijl je met de klok mee draait. Het resultaat: lange, gelijkmatige spiralen. Simpel!
Stap 3 Kom je bij het einde van de groente, gebruik dan de restenhouder om je vingers veilig van het mes weg te houden. Na nog een paar draaien, heb je een bord vol heerlijke en gezonde groentenoodles die je op allerlei manieren kunt aankleden.
Belangrijkste kenmerken:
Snijdt groenten in spaghettiachtige slierten
Geschikt voor allerlei soorten groenten w.o. courgettes, bieten en aardappelen
Open ontwerp dus geschikt voor zowl lange als meer ronde groenten
Zachte anti-slip bovenzijde biedt comfortabele greep
Restenhouder beschermt handen en fungeert als deksel voor veilig opbergen
Vaatwasmachinebestendig