Ooni Pizzaoven ‘Karu’

349.00

Ooni Ooni Pizzaoven ‘Karu’

Artikelnummer: 342580 Categorieën: ,

Beheers de kunst van het vuur met deze pizzaoven Karu van Ooni! Met deze hout- of houtskool gestookte pizzaoven bak je authentieke houtgestookte, op steen gebakken pizza’s in slechts 60 seconden. Het merk Ooni staat – dankzij een ijzersterk ontwerp en jarenlange ontwikkeling – voor de beste, betaalbare en lichtgewicht pizzaovens voor thuis. Zo is deze pizzaoven Karu klaar voor gebruik in 10 minuten en bereikt deze een temperatuur van 500°C, nodig voor een perfecte authentieke pizza met ultieme korst, knapperige bodem en verrukkelijke gesmolten kaas in slechts 60 seconden!
Je stookt de Karu op hout of houtskool. Hij is ook geschikt te maken voor gas: bestel daarvoor de speciale gasbrander Karu en breid zo je brandstofopties uit. De speciaal ontworpen brandstoflade van de Karu maximaliseert de luchtstroom en levert een krachtige hitte. De roestvrijstalen behuizing van Ooni Karu is keramisch geïsoleerd, de gepatenteerde vlamhouder zorgt voor maximaal warmtebehoud en een extra dikke Ooni-baksteen is inclusief. Met een gewicht van slechts 12 kg combineert de Ooni draagbaarheid met alle kracht en warmte van een grotere houtgestookte oven!
Door een Ooni-pizzaoven te bestellen help je bij het planten van bomen via Ooni’s samenwerking met Eden Projects en 1% for the Planet.
Belangrijkste kenmerken:
Hout of houtskool gestookt, ook geschikt te maken voor gas met de gasbrander Karu
Voor pizza’s tot 33 cm (13″)
Klaar voor gebruik in 10 minuten
Bereikt temperatuur tot 500°C
Pizza klaar in 60 seconden
Speciaal ontwerp maximaliseert de luchtstroom en levert een krachtige hitte.
Roestvrijstalen behuizing is keramisch geïsoleerd
Gepatenteerde vlamhouder zorgt voor maximaal warmtebehoud
Inclusief extra dikke Ooni-baksteen
Prima draagbaar (12 kilo)
Afmeting 77 x 40 x 80 cm | Gewicht 12 kilo