Ooni Pizzaoven ‘Karu 16’

699.00

Ooni Ooni Pizzaoven ‘Karu 16’

Out stock

Uitverkocht

Artikelnummer: 345451 Categorieën: ,

Nieuw | leverbaar vanaf juni 2021
Beheers de kunst van het vuur met deze pizzaoven Karu 16 van Ooni! Met deze hout- of houtskool gestookte pizzaoven bak je epische pizza’s van maar liefst 40 cm (16 inch) in slechts 60 seconden!. Het merk Ooni staat – dankzij een ijzersterk ontwerp en jarenlange ontwikkeling – voor de beste, betaalbare en lichtgewicht pizzaovens voor thuis. Zo is deze pizzaoven Karu 16 klaar voor gebruik in 20 minuten en bereikt deze een temperatuur van 500°C, nodig voor een perfecte authentieke pizza met ultieme korst, knapperige bodem en verrukkelijke gesmolten kaas in slechts 60 seconden!
Je stookt de Karu 16 op hout of houtskool. Hij is ook geschikt te maken voor gas: bestel daarvoor de speciale gasbrander Karu 16 en breid zo je brandstofopties uit. De speciaal ontworpen brandstoflade van de Karu 16 maximaliseert de luchtstroom en levert een krachtige hitte. De oven heeft een thermometer op de voorzijde en een handige ‘drop down’ deur, waarvan het glas schoon blijft dankzij luchtwas technologie. De Ooni Karu 16 heeft een gepoedercoate afwerking voor extra weerbestendigheid, een extra grote vulopening voor grotere stukken hout en een dikke Ooni-baksteen is inclusief.
Door een Ooni-pizzaoven te bestellen help je bij het planten van bomen via Ooni’s samenwerking met Eden Projects en 1% for the Planet.
Belangrijkste kenmerken:
Voor pizza’s tot 40 cm (16″)
Hout of houtskool gestookt, ook geschikt te maken voor gas met de gasbrander Karu 16
Klaar voor gebruik in 20 minuten
Bereikt temperatuur tot 500°C
Pizza klaar in 60 seconden
Ontwerp maximaliseert de luchtstroom en levert een krachtige hitte.
Met thermometer en ‘drop down’ deur met luchtwas technologie
Gepoedercoate afwerking voor extra weerbestendigheid
Extra grote vulopening voor grotere stukken hout
Inclusief extra dikke Ooni-baksteen
Afmeting 80 x 50 x 85 cm | Gewicht 28 kilo