Koekenpan ‘Ultra Light Prof.’, 28 cm

119.00

Ronneby Bruk Koekenpan ‘Ultra Light Prof.’, 28 cm

Artikelnummer: 162800 Categorieën: ,

Deze gietijzeren koekenpan ‘Ultra Light Professional’ van het Zweedse Ronneby Bruk is ijzersterk, duurzaam en gaat bij normaal gebruik een leven lang mee. Gietijzer is één van de oudste kook- en bakmaterialen en geliefd bij veel koks omdat het een puur materiaal is zonder anti-aanbaklaag. Bovendien zijn de bakeigenschappen ongeëvenaard: de pan verspreidt de warmte geleidelijk en zeer gelijkmatig en houdt deze lang vast.
Deze koekenpan behoort tot de unieke serie ‘Ultra Light’ gietijzeren pannen van Ronneby Bruk. Dankzij een geheel nieuwe productietechniek weegt deze pan maar de helft van een traditionele gietijzeren pan. Zo combineert deze pan alle voordelen van gietijzer met het gewicht van een aluminium pan.
Na aankoop is de pan direct startklaar. Iedere Ronneby Bruk pan wordt bij de productie namelijk ingebrand met plantaardige olie waardoor de pan een natuurlijke anti-kleeflaag heeft. En door het gebruik wordt deze anti-kleeflaag steeds beter. De pan is geschikt voor elke warmtebron, inclusief de oven. Ook het wisselen van warmtebron is geen enkel probleem. Ideaal wanneer je een gerecht nog even op temperatuur wil houden in de oven.
Belangrijkste eigenschappen:
IJzersterke, duurzame pan die een leven lang meegaat
Ongeëvenaarde bakeigenschappen dankzij geleidelijke en gelijkmatige warmteverspreiding
Warmte wordt lang vastgehouden
Puur materiaal zonder anti-aanbaklaag
Behoort tot de unieke serie ‘Ultra Light’ en weegt de helft van een traditionele gietijzeren pan.
Voorzien van natuurlijke anti-kleeflaag die door gebruik steeds beter wordt
Geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie en oven
Lees hier alle tips voor het onderhoud en gebruik van de Ronneby Bruk pannen.